torsdag 16 april 2009

Uppe alldeles för tidigt

Bella är här, hon talade om för mej vid 6-snåret att det var dags att stiga upp. Det var jobbigt men det är svårt att ignorera världens största nos och våtaste tunga.
Till och med i natt höll hon mej vaken. Hon kan ju liksom inte lägga sej i fotändan på sängen och sova utan hon måste sova under mitt täcke. Hon bökar som en gris för att lyfta på täcket (stark hund), när hon väl kommer under dunsar hon ner i madrassen. Det är som om alla muskler bara försvinner ur hunden, fomp rakt ner bara. Och så vill hon gärna sova PÅ mej. I natt nån gång försökte jag knuffa undan henne men det var nästan omöjligt. Det slutade med att en av mina tuttar kom i kläm under hunden, fast det betyder kanske bara att jag har långa tuttar... :-(
Igår var jag och Cilla hos veterinären med båda hundarna. Cilla trodde att Dexter hade urinvägsinfektion och Bella dricker ju så vansinnigt mycket vatten. Men det verkade inte vara något fel på nån av dem. Bella har kanske druckit så mycket att hon spätt ut sej själv och att det försvunnit mycket elektrolyter ur henne och Dexter, ja hans problem förstod jag aldrig men han blev kemiskt kastrerad för att inte hetsa upp sej så mycket över alla löptikar. Dock var kastreringen reversibel så om några månader är han sitt gamla vanliga jag igen.
Ingen av dem tyckte om veterinären!

Bella har sej i går eftermiddag bajsat inne flera gånger. Hemma hos Cilla hade hon tydligen grävt i soporna en natt och hittat färdigmarinerad fläskkarré, som hon ätit i Cillas säng. (Allt var orange) Vi kan för enkelhetens skull säga att karrén har kommit ut nu, i ganska äcklig form.
Hon har lortat ner mitt rena lakan och sängkappan, hon har slickat på vårt middagskött och gjort slirmärken på alla golv. Dessutom satt hon bredvid mej i soffan när jag åt middag, hon försökte komma åt maten på min gaffel...
Jag har hittat lite bilder i mobilen och i kameran som jag inte lagt ut, det var snålt av mej!

En tredjedel av Larz-Kristerz har somnat i soffan efter en stenhård påskhelg.
Cilla äter lunch på östängs, hon tycker om pompe!
Jag var på kurs i Falun och lärde mej att fylla i stämpeltryck, det här är resultatet.
Lene och Micke (L-K) hånglar lite fint på Cinderella! De är gifta så honom får ni låta vara.

Dexter som inte tycker om att vara hos veterinären, han tyckte att det var säkrast att ligga i fönstret.

4 kommentarer:

Gamfissu gnål sa...

Jag AVLIDER!:( Hon hade skullat fått bo i en hundgård efter hon ätit fläskkarré!!

Carola H sa...

Jag förstår att killarna somnar i soffan. Dels för deras schema som är lite fullt och sedan för att den är så ruskigt skön och snygg.

Anonym sa...

Åhh jag önskar han låg i min soffa, Stefan alltså ; )

vifsla sa...

Gamfissu: Men mattan blev ju tvättad så det var ju något positivt med det hela.

Carola H: Det var faktiskt ganska skönt!

Anonym: Haha, det enda han gör är spelar piano och äter upp folks digestivekex.