tisdag 3 juni 2008

Skrattfest på balkongen

Nu har vi suttit på Beccs balkong och skrattat åt en stackars Ola som det var lite synd om, men tusan vad roligt det var.
I lördags var det fest i Rot! Det var spännande och roligt. Jag lyckades hålla min vita kjol helt ren och jag fick beröm för mina skor. Vi berättade för Cilla vad roligt vi haft när vi fotade Dex (det är en dag jag sent ska glömma) och så drack vi lite och rökte väldigt mycket. Vi spelade kubb och tjafsade om reglerna, den stackars killen som var med höll på att få dåndimpen för vi hade då ingen aning om hur man spelade kubb. Som tur var så kom Lajs och styrde upp saker och ting. Vi förlorade hela tiden men det var bara för att gräsmattan lutade och var full av hål, till råga på allt så var pinnarna sneda och drog åt höger. Lars-Johan var på gott humör och tog med sej pojkarna till Orsa, till och med Peter följde med och åkte van.
Vi sjöng "jag vill ha en brud med stoora pattar" och "hon har pucklar som en stor kamel" tills partytältet nästan lyfte.
Jag och Beccs blev lite slitna så vi bestämde oss för att vi skulle ta oss hem även om bil och chaufför var i Orsa. Vi tog cykeln Beccs hade med sej. Hon skjutsade mej på pakethållaren till en Jimmy där det skulle finnas en till cykel. Vi kom till världens nedförsbacke och jag erbjöd mej att gå nedöver men icce sa nicce. Beccs hon trampade och jag vrålade "NEEEEEEJ" och hon vrålade "AHHHHHH". Till slut kom vi till rätt kåk men där fanns väl ingen cykel så det var bara att knalla uppför backen igen. Jag konstaterade att en granne stod ute och rökte och tittade på oss.
Beccs erbjöd sin pakethållare ner på byn, det gick bra. Vi rökte lite på hennes balkong och gjorde cockporn. Vi skulle kolla på Dirty dancing och då kom pojkarna hem. Beccs lutade sej mot mej och somnade slutligen bland mina tuttar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

jaa, den låten ( pucklar som en stor kamel ) är juh en jätte bra festlåt. men vad heter den? :O

Anonym sa...

Pökhus:En stor kamel