onsdag 27 maj 2009

En hektisk helg

I fredags fick jag skjuts med Cilla till Rättvik för att möta upp Larz-Kristerz. Tobbe och Stefan åkte oxå med.
När dansen var slut för natten bjöd Scotts på sprit, sen drack vi Gin & Tony i bussen. Peter bjöd på whiskey men det tycker jag ju inte om. Vi stannade på statoil i Borlänge för att köpa korv. Tillsammans bestämde vi att vi skulle vara lågmälda för att inte polisen (som oxå stannade på Statoil) skulle få ögonen på oss. Alla utom Peter fattade det. Han talade om för frökenpolisen att hon borde köpa en risifrutti och sen frågade han om hon gjorde som hon ville eftersom hon hade batong. Jag skrattade så jag nästan kissade på mej...

Halv sju på morgonen gick jag nog och la mej. Då hade jag kissat i ett dike efter nån riksväg. När jag vaknade var vi i småland tror jag. I Växjö kanske.

Vi stannade på något som hette Elefanten, där var det dags för mat och glass. Jag hittade en gräsplätt där jag parkerade min ända. Det var första gången i år som jag låg ner i gräset och åt glass. Härligt!!
Väl framme i Eringsboda (Eringsboda Brunn, långt ut i skogen) så hittade jag och Irina en dusch. Det var mysigt även om det luktade lite konstigt och på baksidan härskade en stor och mycket arg schäfer.

Jag rekommenderar verkligen alla att åka till Eringsboda Brunn, det måste nog vara en av världens finaste festplatser. Egen brygga, dansbanebrygga, vatten på två sidor, små gulliga hus och så var det skog och grönt överallt.

Vi (jag och Irina) provade på vattentemperaturen, det var lite för kallt för ett bad. Tyvärr måste jag säga, annars hade vi plumsat i. :-)

Det serverades middag, jättegod och precis när jag ätit upp fick jag sms från Anna. Jag letade reda på henne och Tomas. Där fanns även Boel och ett par som jag helt plötsligt glömt namnet på. Vi hade jättetrevligt. Tyvärr så lämnade jag min kamera hemma. Men som vanligt när L-K spelar så hamnade jag i en bil på parkeringen där det bjöds på grogg.

Jag hann se en blekingebo som kissade och sen snärtade av handen lite odiskret. Jag och Anna fick göra "och-bilen-går-bra-prylen på riktigt. Det slutade med att en full fuling hällde grogg över mej. Det var äckligt och jag skrek efter vakt. Det fanns ingen vakt trots att jag letade ivrigt efter en. Men Anna lyckades skrämma iväg fulingen!

När dansen var slut och jag kramat alla hej då bjöd Eringsboda Brunn på helmumsig smörgåstårta. Jag och Irina svullade rejält!

På söndagen lyckades jag faktiskt vakna i Västerås (IKEA), vi åt ganska kass lunch på IKEA. Mitt i maten kom det fram en dam och ville ha autograf, SÅNT tycker jag är jobbigt. Precis när man lassat in mat, är supertrött och superhungrig så kommer det nån som man måste le mot trots att brunsåsen sipprar ut genom mungiporna.

Men jag gjorde slut på 500 kr inne på IKEA, det tyckte jag var effektivt. Jag köpte tekoppar med fat (med plats för smörgås) som jag kikat på ett tag.
Jag somnade framför tvn och vaknade strax innan östäng. Det var jätteskönt!

Igår tog jag och Peter motorcykeln till Insjön. Vi fattade när vi åkte ner att det skulle börja regna, så vi köpte varsitt regnställ från Didriksson. Mitt ställ är så stort att jag under jackan kan ha ett linne, en tunn tröja, min fula fleecejacka och skinnjackan. Men det var himla skönt för på vägen hem började det tokregna.

Jag köpte även ett litet ritblock, blyertspennor, Miss Lis senaste skiva och PARFYM!! Min första clean-flaska, den heter simply soap och den doftar som paradiset!
Peter fick "be" från CK. Jag tror att han blev glad.

6 kommentarer:

Anna Neah sa...

Haha, du är så rolig när du skriver. "le med brunsåsen sipprande ut mungiporna". Och tro mig, jag känner igen mig :)
Tack för sistens!
Det känns som om vi ses igen inom en snar framtid.
Kram pinglan

Thomas Deutgen sa...

Ses vi på Lyktan nästa vecka? Eller börjar du bli trött på fulla fulingar i Blekinge? TD

Anna Neah sa...

Boel har också lite bilder på sin blogg förresten. boellas.blogg.se
Kram!

skånskan sa...

Sådan härlig flyt du har på ditt skrivande. Så roligt att läsa - man blir på så gott humör!!!

Jis sa...

Älskar den doften, ahh, avis ;)

Malin sa...

Kul att ni var i Eringsboda! Hoppas ni snart kommer tillbaka. :-)