söndag 3 augusti 2008

KJOLEN!

Jag har hittat en sömmerska i Rättvik som kan sy en tyllkjol! Och jag är i himlen! Jag vill så gärna ha en.
I förra veckan kom det en kjol med posten, tyvärr så gick den inte igen i midjan men idag kom jag på lösningen. Jag drog upp dragkedjan så långt det gick sen klämde jag bara dit ett skärp ovanpå. Inget som syns!!
Så i dag när jag och Beccs var ner till Mora så var jag riktigt 50-talssnygg, det är bara underkjolen som saknas.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jätte tack för den fina blus/skjortan jag fick av dig som jag kunde ha på dopet. Blev jätte glad.
Och jätte tack för Mayas pressent. Hälsa Peter och tacka också. Det var skit skoj att ni kom. Alla blev glatt överraskade för jag hade inte skvallrat. Bra va...
Och ännu roligare var det att få "se" Rebecka, få ett ansikte på en bra kompis till dig. Hon var super trevlig.
Kram på er...

Anonym sa...

En liten undran bara, inget illa menat men i ett tidigare inlägg så berättade du att du hade en diskussion med folk på nån nätsida om hur man skulle klä sig efter man fyllt 17. Att man inte skulle hoppa runt med långa kjolar och kors, häxstil eller hur du skrev. Att du också spökade ut dig när du var yngre. Men..deras stil kanske är sån. Precis som att några kanske tycker att du spökar ut dig när du klär dig i 50-talskläder. Har du ändrat dig på i den frågan eller anser du att din stil är bättre än deras och kommer du att byta stil om några år igen. Du tyckte väl att man skulle ha utvecklats på 20 år.

Jag undrar bara lite och det hade varit kul att höra vad du själv ansåg om det hela nu :)

vifsla sa...

Nyfiken: Jo jag anser att 50-talskläder är bättre än att spöka ut sej till häxa eftersom att "mina" kläder en gång varit "riktiga" och trendiga. En häxa är ett fantasifoster, jag tycker fortfarande att det är gräsligt att spöka ut sej till häxa. Speciellt när man passerat 17år.